Contact
Contact
Contact
Contact

Over ons

Slaapspecialist Tiel is al jaren werkzaam in de beddenwereld. Boxsprings, matrassen, ledikanten en slaapkameraccessoires. U vindt dit allemaal bij de Slaapspecialist Tiel. Slaapspecialist Tiel is een absolute boxspring expert.

Wij hebben in onze showroom uitsluitend de betere – en daarbij ook betaalbare – boxsprings, matrassen en slaapaccessoires. Vraag daarom altijd naar onze scherpste prijs!

De leveranciers zijn stuk voor stuk geselecteerd en bieden een ruim slaapcomfort in de breedste zin van het woord.

Bezoek ons

Wilt u de producten in onze showroom bekijken? Maak dan een afspraak om bij ons langs te komen.

Bezoek ons
Icoon
Bekende merken

De leveranciers zijn stuk voor stuk geselecteerd en bieden een ruim slaapcomfort.

Icoon
Scherpste prijs

Wij hebben in onze showroom uitsluitend de betere – en daarbij ook betaalbare – boxsprings.

Icoon
Hoge kwaliteit

Door jaren lange ervaring zijn wij experts in boxsprings en bieden wij u de hoogste kwaliteit.

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Showroom

Meer over ons

Het team bij de Boxspring expert is zich er 100% van bewust dat u op zoek bent naar een boxspring waar u goed op kunt slapen. Door de jaren lange expertise op slaapgebied zijn wij er zeker van dat wij u een boxspring kunnen aanbevelen die volledig voldoet aan uw verwachtingen. (of deze zelfs overtreft).

Mocht uw matras, om wat voor reden dan ook niet voldoen aan uw eisen, waardoor u niet in staat bent van een normale nachtrust te genieten, dan kunt u uw matras zonder meer omruilen.

De Boxspring expert levert bedden aan huis en bouwt deze voor u op. In een straal van 30 kilometer rondom Tiel leveren wij gratis aan huis en monteren wij uw boxspring. Voor alle andere informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bezoek showroom