Een boxspring kopen

Een boxspring kopen. Een luxe boxspring kopen of een eenvoudig boxspring kopen. U wil uiteindelijk een boxspring kopen die past bij u en bij uw budget. Bij de Slaapspecialist Tiel heeft u keuze uit eenvoudige tot zeer luxe boxsprings. Wat voor ons belangrijk is, is dat u een boxspring kiest wat voor u het beste is. Slaapspecialist Tiel is niet voor niets de Slaapspecialist. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in de verkoop van slaapkamers en bedden.

Een nieuwe boxspring is niet zo ver weg. Tiel ligt centraal, de slaapspecialist Tiel is slechts 5 minuten rijden vanaf de afrit Tiel aan de A15. Voor het idee: 10 minuten rijden vanaf Geldermalsen, 15 minuten rijden vanaf Culemborg, een kleine 25 minuten rijden vanaf Gorinchem en een half uurtje van Nieuwegein. Deze afstand kan nooit te groot zijn voor een heerlijke nachtrust…En al zou u iets langer moeten rijden, het loont zonder meer altijd de moeite.

Grootste leverancier van boxsprings

Slaapspecialist Tiel is één van de grootste leveranciers van boxsprings en matrassen in de regio Tiel, van boxsprings en matrassen in de regio Geldermalsen, van boxsprings en matrassen in de regio Druten, van boxsprings en matrassen in de regio Zaltbommel en van boxsprings en matrassen in de regio Culemborg. Binnen de visie van Slaapspecialist Tiel gaan we ervan uit dat geen enkel persoon gelijk is en dus ook zijn eigen slaapbehoeften heeft. Door te voorzien in een groot scala merken en slaapsystemen, kan voor ieder individu een passende boxspring en bijbehorend matras samengesteld worden.

Wat is een boxspring?

Eigenlijk is de echt goede benaming voor een boxspring een ‘boxspring-combinatie’. De boxspring is namelijk alleen de bedbodem. Een boxspring-combinatie bestaat uit een boxspring-onderstel op pootjes, een matras, en eventueel een topmatras. Het onderstel, de boxspring, bestaat uit een beklede bak van hout of metaal, met daarin een metalen frame met poten en bonellveren. Daarop komt een matras en eventueel een topmatras.

Waarom een boxspring en geen lattenbodem

Het verschil tussen een boxspring en een lattenbodem: Boxsprings staan mooi vlak. De latten van lattenbodems staan een beetje bol, waardoor je soms het gevoel hebt wat naar opzij of het midden van het bed te rollen. Dit heb je niet bij boxsprings. Je merkt het verschil tussen een boxspring en een lattenbodem echt!

Een Boxspring is dikker dan bed met lattenbodems en geven het bed dus een hogere lig-hoogte. Waardoor het (zeker voor ouderen) gemakkelijker is om in en uit bed te stappen.
Een Boxspring geeft meer mee dan een bed met een lattenbodem, waardoor de matras iets beter de contouren van uw lichaam kan volgen.
Lattenbodems beginnen na vele jaren gebruik soms wat te piepen. Dat is op te lossen door contactzone tussen rubbers en latten in te vetten, maar dit probleem heb je dus in ieder geval al niet met boxsprings.

Je kunt de boxspring-combinatie uitbreiden met een hoofd- en/of voetboard. Pootjes en bekleding zijn in eindeloze variaties en prijsklassen bij ons leverbaar.

Bekijk ook

Lees verder

Een boxspring met vlakke bodem kopen

Een vlakke boxspring kopen. Een vlakke boxspring is stevig en geeft een goede ondersteuning. In het assortiment ...

Lees verder

Een elektrische boxspring kopen

Een druk op de knop, en ga naar de comfortabele stand. Een beetje verder met de voeten omhoog, met alleen d...

Lees verder

Een boxspring met een harde bodem

Een boxspring kopen met een harde bodem, een boxspring met een harde bak. Een boxspring met harde bodem levert e...

Boxsprings

Wilt u onze boxsprings producten bekijken? Bekijk de producten of maak een afspraak om langs te komen!

Bekijk boxsprings
Foto

Boxsprings

Wilt u onze boxsprings producten bekijken? Bekijk de producten of maak een afspraak om langs te komen!

Bekijk boxsprings