joomla site stats

Grote brugse  grintweg 109 4005 AC TIEL

SLAAPSPECIALIST TIEL   Tel. 0344 - 618 661

Een zorgbed kopen op een vertrouwd adres.

Een zorgbed kopen bij slaapspecialist-tiel

We kunnen u gerust stellen. Bij een zorgbed denk je al snel aan een bed met een ziekenhuisachtige uitstraling. De zorgbedden die geleverd worden door Slaapspecialist Tiel zijn eigenlijk op geen enkele wijze gelijk aan de uitstraling die u wellicht gewend bent.  Bij Slaapspecialist Tiel kunt een zorgbed kopen die ontzorgt...  Vaak staan dergelijke bedden op plaatsen die gemakkelijk bereikbaar moeten zijn voor uzelf of voor mensen die de zorg moeten verlenen. Maar wat maakt dan dat dit zorgbed wel prettig is, zult u zeggen. Er zijn niet veel fabrikanten die zorgbedden kunnen maken zoals dat bedoeld is.  

Een goed zorgbed hoeft niet zo ver weg gehaald te worden. Tiel ligt centraal, de slaapspecialist Tiel is slechts 5 minuten rijden vanaf de afrit Tiel aan de A15. Voor het idee: 10 minuten rijden vanaf Geldermalsen, 15 minuten rijden vanaf Culemborg, een kleine 25 minuten rijden vanaf Gorinchem en een half uurtje van Nieuwegein. Deze afstand kan nooit te groot zijn voor een heerlijke nachtrust... En al zou u iets langer moeten rijden, het loont zonder meer altijd de moeite.

We leveren zorgbedden in diverse stijlen. Zorgbedden in de vorm van een boxspring, zorgbedden in de vorm van het gewone ledikant, of zorgbedden waarbij er een frame op de plaats van de bestaande bedbodem wordt geplaatst. Het tilvermogen van alle zorgbedden die wij leveren is bijzonder hoog. We leveren niet alleen de zorgbedden, maar ook de accessoires die het voor de persoon in kwestie ook prettig maken in dit bed te verblijven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld nachtkastjes of triangels (om je op te kunnen trekken).

Slaapspecialist Tiel levert en monteert de zorgbedden en kan deze leveren voor een bijzonder scherpe prijs!