joomla site stats

Grote brugse  grintweg 109 4005 AC TIEL

SLAAPSPECIALIST TIEL   Tel. 0344 - 618 661

Een goed advies en eerlijk slaapadvies geven

Voor een goed advies bent u bij Slaapspecialist Tiel op het juiste adres.  We informeren de klant op de juiste manier wat mogelijk is. Met matrassen vragen we eerst wat voor bodem de klant heeft. Zijn er klachten waar rekening mee moeten worden gehouden. We willen weten hoe de klant ligt, of er klachten zijn en wat voor matras de klant op dit moment heeft.

We willen weten wat voor een bodem er op dit moment gebruikt wordt en of deze wellicht vervangen zou moeten worden door een ander soort bodem of wellicht een compleet ander bed.

We kijken of de klant goed ligt, of er goed ondersteund wordt en ook naar bijvoorbeeld een hoofdkussen. We willen weten of er sprake is van bijvoorbeeld overmatige transpiratie, of juist te koud, bij vrouwen kunnen we een advies geven met betrekking tot de meno-pauze hoe dat slaaptechnisch het meest aangenaam is. We willen weten of de klant een buik-, rug of zijslaper is. Aan de hand van deze en veel andere gegevens kunnen wij een geheel onafhankelijk advies geven.