Een schotelbodem voor een goede rust

Schotelbodems zijn de opvolgers van de lattenbodems en zijn weer een stuk comfortabeler. De schotels hebben een groot raakvlak met de matras waardoor de schotelbodem een betere en gelijkmatigere ondersteuning geeft dan een lattenbodem. Een schotelbodem biedt een goede ondersteuning voor met name traagschuim matrassen en koudschuim matrassen. 

Doordat de schotels opengewerkt zijn, hebben deze een betere vochtregulatie dan de conventionele lattenbodems. De schotelbodems bieden een goede ondersteuning voor met name traagschuim matrassen en koudschuim matrassen. Het voordeel van een schotelbodem is dat de hele bodem soepel en verend is. Dit in tegenstelling tot veel lattenbodems waar vooral het middendeel veert. De speciaal ondersteunende zones die in de bodem verwerkt zijn, zorgen ervoor dat uw schouders en heupen een gezonde ondersteuning krijgen. Bij sommige elektrisch verstelbare schotelbodems zijn er latten ter hoogte van het hoofdeind bevestigd in plaats van schotels. Schotelbodems kunnen samen met de matrashouders en een stijlvolle potenset zonder bedombouw neergezet worden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om regelmatig af te wisselen met een zelfgekozen sfeervolle, stoffen aankleding van uw bed en beddengoed. Zo zit u niet voor jaren vast aan een eenmaal gekozen kleurstelling van een bedombouw.

U kunt bij Slaapspecialist Tiel kennismaken met de Schotelbodem en uiteraard dan zelf ervaren hoe dit ligt!

Een schotelbodem gaat circa 15 jaar mee.

Een schotelbodem is een degelijke bedbodem die zorgt voor een perfecte verdeling van het lichaamsgewicht over het matras. Met matrashouders en losse, stijlvolle bedpoten is het mogelijk het geheel zonder ledikant te plaatsen.

Hierdoor ontstaan er bovendien mogelijkheden voor een regelmatig wisselend slaapkamerinterieur, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn. Een nieuwe kleurstelling van een sfeervol bedovertrek is natuurlijk aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe bedombouw. Bij Slaapspecialist Tiel kunnen wij u er heel veel over laten zien en vertellen.

Maak een afspraak

Wilt u een bed op maat laten maken? Maak dan een afspraak om langs te komen, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Bezoek ons
Foto

Maak een afspraak

Wilt u een bed op maat laten maken? Maak dan een afspraak om langs te komen, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Bezoek ons