Hoeveel tijd brengt u door op bed?


Een gemiddeld persoon brengt ± 8 uur per dag op bed door.

Maar hoe was die kwaliteit? Bent u echt uitgerust dan?

Wanneer u bedenkt, dat u ± 1/3e deel van de dag, dus van een week, een maand, een jaar, van uw leven op bed doorbrengt… dan moet u daar écht aandacht aan schenken.

Sneller wordt gedacht aan een bank die goed moet zitten, een auto die lekker moet rijden en een stoel die comfortabel zit. En toch wordt het bed hierbij vaak een beetje op de achtergrond geschoven. Terwijl u daar de meeste tijd op en in doorbrengt.

En dat juist ‘goed rusten’ minder aandacht krijgt is jammer, want… We weten het wel: Het klinkt heel cliché, maar een goede nachtrust is heel waardevol. Zo kunt u de volgende dag altijd beter presteren na een goede nachtrust dan een minder goede of zelfs beroerde nacht!

Een nieuwe boxspring kopen is natuurlijk zo gebeurd.

Er zijn een aantal factoren waar u rekening mee moet houden wanneer u een nieuwe boxspring gaat kopen. Iedere boxspring heeft zijn eigenschappen. Wat voor de een prettig is, kan voor de ander storend zijn.

Ga bij de aankoop van een nieuwe boxspring uit van uw eigen gevoel. Bij Slaapspecialist Tiel krijgt u geen mooie verhalen te horen… het verhaal bij Slaapspecialist Tiel maakt u zelf. Gewoon door te proberen en u uitgebreid te laten informeren.

De Boxspring Expert is geen boxspringverkoper… Het is een expert. Ons team bestaat uit vakmensen die het slapen als een uitdaging zien.

Samen met u wordt gekeken welke box u aanspreekt en welk matras het beste past bij u. Er wordt gekeken en vooral geluisterd naar u. U krijgt een vrijblijvend advies, waarbij absoluut gekeken wordt naar waar bij u de nadruk ligt.

Zijn er klachten of andere persoonlijke omstandigheden waar rekening mee gehouden moet worden gehouden?

Wij kunnen op basis van al deze gegevens u een boxspring aanbieden die absoluut bij u past. Een boxspring waar u jaren lang plezier van zult hebben.

Op de Grote Brugse Grintweg in Tiel zit sinds 2015 De Slaapspecialist Tiel. Slaapspecialist Tiel heeft jaren lang ervaring in bedden en matrassen. De eigenaar van de zaak heeft van bedden en matrassen een specialisatie gemaakt. Het team van Boxspring Expert is niet alleen thuis in bedden en matrassen, maar zij weet veel meer. Deze Slaapspecialisten weten waar eventuele knelpunten liggen. Zij dragen oplossingen aan voor buikslapers, zijslapers en rug slapers. Er wordt uitgebreid geïnformeerd om met die informatie u een boxspring te kunnen aanbieden die past bij u. Er wordt met alle facetten rekening gehouden.

Bezoek ons

Wilt u de producten in onze showroom bekijken? Maak dan een afspraak om bij ons langs te komen.

Bezoek ons