Een goed matras is belangrijk


Een nieuwe boxspring kopen doe je niet zomaar, dat gaat niet. De boxsprings kunnen flink verschillen op eigenschappen die u vaak zelf niet helemaal kunt uitproberen door te gaan proefliggen, zoals hoe goed hij je lichaam ondersteunt, de ventilatie en de levensduur. Dat moet u ervaren. Slaapspecialist Tiel is in staat u in ieder geval van het juiste slaapadvies voorzien! Denk er aan dat u een groot deel van de dag op bed ligt… en dan wil je uiteindelijk lekker liggen!

Heb je een mooie boxspring gevonden, zorg dan ook voor een goed matras! Zijn de dure matrassen wel beter dan de goedkope matrassen? En hoe zit het eigenlijk met de verschillende soorten matrassen? De Slaapspecialist kan u alles laten zien! Slaapspecialist Tiel is een van de grootste matrassenleveranciers van de regio.

Slaapspecialist Tiel levert ook matrassen aan diverse zorginstellingen. Denk hierbij aan in hoogte verstelbare boxsprings.

Aandachtspunten bij een nieuw matras.

Er zijn diverse aandachtspunten bij de aankoop van een nieuw matras. De Consumentenbond test matrassen op kwalitatieve eigenschappen die je niet zelf kunt beoordelen bij het proefliggen in de winkel, zoals de lichaamsondersteuning, de ventilatie en de levensduur. Maar of een matras goed ligt, en of hij aansluit bij uw lichaamskenmerken, persoonlijke voorkeuren en eventuele lichamelijke klachten, kan niet zomaar getest worden door een consumentenbond. Dat moet u zelf doen.

Daarom adviseert onder andere de consumentenbond om een matras te kopen bij een winkel die een grote keus aan verschillende merken en typen matrassen in het assortiment heeft, waarbij u kunt proefliggen. Dat is een van de redenen waarom u bij Slaapspecialist Tiel direct aan het juiste adres bent.

Wij helpen u bij de keuze van het juiste matras. Uw rust is ons werk!

Om u een goed advies te kunnen geven is het voor ons noodzakelijk om te weten wat uw persoonlijke voorkeuren, speciale wensen en eventuele lichamelijke of slaapklachten zijn. Wij bespreken met u de volgende zaken om er zeker van te zijn dat uw keuze goed is!

Bezoek ons

Wilt u de producten in onze showroom bekijken? Maak dan een afspraak om bij ons langs te komen.

Bezoek ons