joomla site stats

Grote brugse  grintweg 109 4005 AC TIEL

SLAAPSPECIALIST TIEL   Tel. 0344 - 618 661

EEN HOUTEN LEDIKANT VAN MEUBELFABRIeK DE LINDE

Een houten ledikant kopen van De Linde Meubelfabriek bij Slaapspecialist Tiel
Een houten ledikant van Linde Meubelen - Echt Hollands fabrikaat bij Slaapspecialist Tiel

Meubelfabriek De Linde fabriceert al meer als 25 jaar eiken meubels. De collectie is zeer compleet en bestaat naast alleen de houten bedden ook uit stoelen, tafels en overige slaapkamermeubelen. Het produceren van meubels op maat is geen probleem voor De Linde. Tevens bevat de collectie ook matrassen, toppers, bedbodems en zorgbedden. De productie van de meubels vindt geheel plaats in eigen beheer in de fabriek in Volkel. Hierin zijn zij één van de weinige. Een groot deel van de collectie vindt u terug bij Slaapspecialist Tiel

Alle meubels worden in de eigen spuiterij van Linde afgewerkt. De mogelijkheden hierin zijn zeer uitgebreid. Eén van de kleurencollecties die De Linde beheerst is het CBM collectief. Om de klant nog beter tot dienst te zijn hanteert De Linde hiernaast nog een eigen kleurencollectie en ook kleuren naar kleurstaal behoren tot de mogelijkheden. Dit alles maakt het kleurenaanbod zeer compleet.

De algemene levertijden bedragen vier tot zes weken. Het aanbod in seniorenledikanten, nachtkastjes, matrassen, toppers, bedbodems en zorgbedden is binnen 1 tot 2 weken geleverd, ongeacht de afmeting van het ledikant. Op de collectie stoelen en tafels is de levertijd maximaal vier weken. Vraag er meer over bij Slaapspecialist Tiel.