joomla site stats

Grote brugse  grintweg 109 4005 AC TIEL

SLAAPSPECIALIST TIEL   Tel. 0344 - 618 661

Een norma boxspring kopen

EEN GOEDE NACHTRUST. WIE DROOMT ER NIET VAN? In een boxspring van Norma, de meest gevraagde boxspringset moet dat kunnen.Norma, de meest gevraagde boxspringset van Nederland, is gebaseerd op het principe van ‘Scandinavisch slapen”. Een lagen-systeem dat bestaat uit een boxspring (de bedbodem), een matras en een topper. De diepe vering van deze opbouw geeft een ongekend comfortabel gevoel; het volgt en ondersteunt perfect de lichaamscontour. Een ongekende ervaring die er voor zorgt dat u uitgerust op staat. Norma is verkrijgbaar als complete boxspringset, inclusief meubelgestoffeerde matras (verkrijgbaar in zowel pocketvering- als combispringmatras) en topper. Dat is waarom u zou kunnen kiezen voor een Norma boxspring. Slaapspecialist Tiel levert Norma boxsprings in de hele regio gratis aan huis!

De Norma collectie bestaat uit de volgende modellen:

•Norma 100

De Norma Boxspring type 100 - bij Slaapspecialist Tiel
•Norma 200

De Norma Boxspring type 200 - bij Slaapspecialist Tiel
•Norma 300

De Norma Boxspring type 300 - bij Slaapspecialist Tiel
•Norma 400

De Norma Boxspring type 400 - bij Slaapspecialist Tiel
•Norma 500

De Norma Boxspring type 500 - bij Slaapspecialist Tiel

U koopt al een complete Norma boxspringset vanaf € 1595,- (140 x 200 cm -).

Norma Boxsprings: A-merk kwaliteit, altijd scherp geprijsd
Wij van Slaapspecialist Tiel zeggen: Bij Norma wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en een degelijke garantie. Kortom A-merk kwaliteit die u mag verwachten van ’s lands oudste matrassen- en beddenmakers.

Norma boxsprings hebben altijd een vriendelijk prijskaartje! Kijk gerust eens in de showroom van Slaapspecialist Tiel naar de uitgebreide Norma-collectie.